söndag 27 juli 2008

Hembygdsfest


Idag var det hembygdsfest i strålande sol. Lite väl varmt för min smak, Pias. Mats var i Arvidsjaur och arbetade så han missade det hela. Ingalill och Pia var där. På videon så är det en 10 veckors dvärgpudelvalp som hälsar på Okkis hund Bellakoola, en Alaskan Malamute.
Valpen är ursöt. Manskören Kaaran sjöng och Garibalders spelade. Mycket trevlig dag.

onsdag 23 juli 2008

Trädgård


I söndags var vi till en visningsträdgård fem mil ifrån oss. Vi fick många ideer som vi kommer att utföra så småningom i vår lilla trädgård. Denna lilla damm är gjord av en stor parabol.

Älgmöte

I söndags var vi till en visningstträdgård väldigt trevligt mer om det senare. På vägen dit såg vi många renar. Då vi började åka hem sa Britta att pricken över i vore att se en älg innan hon åkte hem, vilket hon skulle dagen efter. Strax efter så ser vi två älgar. Hann bara få den ena på film. Den skymtar i början. Kvaliten är sämre här på bloggen än när vi ser den i datorn.

Mildas möte med igelkott.

Häromkvällen mötte vi denna igelkotte nere vid fågeltornet. Som ni ser på filmen så blev Milda lite intresserad. Milda är mer pigg på att hälsa på andra hundar oxå sen Ruffa dog.

lördag 19 juli 2008

En regnbåge till


Denna del av regn båge hade den 13 juli på kvällen. Vi ftograferar mycket moln. De är så vackra här uppe. Vi kommer att ha en utställning i vårt galleri i höst med molnbilder.

Inlinesturnering och regnbågar



Det var livligt i Glommers idag. Inlinesturnering på parkeringen vid ICA. Några timmar senare kom en regnskur med vackra regnbågar. Vi har sett många regnbågar i sommar eftersom vädret växlar mycket.