lördag 30 maj 2009

Tur i oturen

hade Ingalill igår kväll. Hon var i köket med en assiett som hon diskat och tappade balansen lite och snubblade på sig själv. Hon ramlade och skar sig i handen och vid armbågen. Klockan 23 var vi vid sjukan i Arvidsjaur. Hon blev sydd med 15- 20 stygn. Tejpad i handen. Värktabletter.
01.30 var vi hemma igen. Idag gick vi en liten promenad som vanligt. Lite besvärligt att gå för höger knä slog hon i också. Vi är glada att det dock inte var värre för hon kunde ha slagit sig mycket mer.

söndag 24 maj 2009

Valpen

Någon av dessa tre skall bli vår hund. Vi kommer troligen att kalla honom för Silver.
Silvergrå pudlar föds svarta. Nu är de två veckor gamla. Vi skall tillbaka den 14 juni då är de betydligt livligare och vi kommer att veta vilken som skall bli vår.

torsdag 21 maj 2009

Snöläget

Så har mycket snö är det kvar vid ishallen.
Överallt annars är det istort sett snöfritt. Björkarna har musöron och Mats har klippt gräsmattan med den nyinskaffade elgräsklipparen.

Mårdeseleforsarna
















Detta är vid Mårdseleforsarna. Där var vi i lördags då vi åkte till Umeå över dagen en tripp på 48 mil. Pia var vid dessa forsar för 34 år sedan. Då bar jag över två hundar ( en dvärg- och en mellanpudel, Boffa och Twiggy)och jag som är höjdrädd men jag ville se forsen på andra sidan.