onsdag 10 oktober 2007

Arvidsjaur till Monopol!!

Det är inte ofta som vi publicerar andras inlägg rakt av, det vill säga det har aldrig hänt på de veckor som vi hittills har bloggat. Men nu är det dags. Läs och tryck, så kommer Arvidsjaur att gå till historien (bara vi inte blir en sketen 50 kronorsplats, eller är det det vi ska vara för att visa hur billigt - obs inte billiga - som vi är här).

Hälsningar från Monopoldiggarna Klockljung och sprid gärna budskapet


Hej, alla Arvidsjaurvänner!
Nu har vi chansen att sätta Arvidsjaur på kartan i Sverige !
Företaget som tillverkar spelet Monopol håller nämligen på med en uppdaterad version av spelet. Allla Stockholmsgator ska bytas ut motorter får hela Sveriges avlånga land. Flest röster ger de mest exklusiva rutorna :
- För att Arvidsjaur ska hamna på spelplanen gäller att vi mobiliserar oss och röstar på Monopols egen hemsida
- Vi har fortfarande någraveckor på oss
-Om Arvidsjaur skulle komma med som ort i nya Monopolspelet skulle det innebära en GIGANTISK reklam för vår kommun, säger näringslivschef Kenneth Eklund och uppmanar alla att rösta i tävlingen.
Gör så här: Gå in på länken: http://www.monopolspel.se/vote.aspx och klicka på den lilla rutan i högra hörnet, med liten PIL. Det står där: "Vill du rösta på en jokerplats?"
Klicka, då får du upp en meny där du ska skriva in ditt namn,mejladress, ort, län och en motivering till varför just Arvidsjaur ska vara med.
Själv jag skrev så här: "Arvidsjaur har utsetts av hela Norrbottens län som den charmigaste kommunen. Vår flygplats har även nyligen rankats som en av landets viktigaste och mest strategiska. Vi är en kommun i starkutveckling. Inte minst inom internationella vintertester"
(Det krävs i dagsläget över 362 röster för att slå Värnamo på 22:aplats... Och det ska vi väl klara av!)
Man får gå in och rösta varje dag fram till tävlingens slut. Vi har bara 22 dagar kvar. Gör som kommunalrådet Jerry Johansson, klicka in på ovanstående webbadress och skynda rösta !!!!!! (Sprid till alla era bekanta, arbetskamrater, företagare mm.)
Hälsningar från
Kent Norberg, informatör vid Arvidsjaurs kommun 0960-158 59070-24 24 396kent.norberg@arvidsjaur.se

Inga kommentarer: